Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat, luni, că discuţia despre constituirea grupului de lucru pentru verificarea modului de raportare a deceselor COVID-19 este una "ridicolă", în condiţiile în care premierul Florin Cîţu fusese informat despre acest grup de lucru, iar problema principală o constituie numărul real al deceselor.

"Mai întâi că e ridicolă toată discuţia. Când cineva semnalează o problemă gravă, de interes public, cum ar fi numărul deceselor de COVID-19, asta este tema şi la ani distanţă ca importanţă e că s-a făcut un grup de lucru şi că acest grup de lucru n-a apucat să funcţioneze, respectiv n-a apucat să constate care este dimensiunea problemei", a afirmat Vlad Voiculescu la Prima TV.

Potrivit acestuia, prim-ministrul a fost informat printr-o scrisoare clasificată, transmisă la Guvern, pentru care există şi semnătură de primire.

Integral pe AgerpresComentarii

xyz Individul Voiculescu este periculos pt siguranta oricui, nemernicul minte cu tupeu de om nebun, face din alb-negru, si invers. Individul Voiculescu trebuie indepartat de la putere de decizie, si, supus unui examen psihitaric. Lipsit de demnitate si onoare, mai grav, individul este iresponsabil si infantil, palavragiu acest Voiculescu USR/PLUS, nici o apreciere pozitiva publica n-a obtinut acest "sinistru al Sanatatii".

20 aprilie 2021 8:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.