Doar 16% dintre români au o evaluare pozitivă despre economia românească și doar 29% dintre ei spun că sunt mulțumiți de condițiile de muncă din acest moment. Aceste date apar în Barometrul de opinie publicat pe site-ul Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

Cifrele arată că românii și-au pierdut încrederea în politica economică a Guvernului, iar dacă le alăturăm datelor din ultimul sondaj CURS în care doar 21% dintre români spun că ar mai vota PNL, iar cu USR-PLUS, 14%, avem tabloul întregului dezastru. Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă este condus încă din vremea guvernării PSD de către udemeristul Laszlo Borbely, iar rolul său este de a coordona “Strategia națională pentru dezvoltarea durabilă a României 2030”.

Pesimismul este prezent și în evaluarea nivelului de trai. Doar 21% dintre respondenți spun că nivelul de trai a crescut comparativ cu anii anteriori, deși, așa cum arată datele Institutului Național de Statistică, cu excepția momentului de început al pandemiei, am avut o creștere semnificativă a PIB și a PIB per capita în ultimii ani.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Ba economia merge bine.Adica banii pompati de oameni catre buget .Merge excelent.Risipa merge insa atat de bine incat a depasit cu mult procentul de !00% si restul ,inflatria plus imprumuturile plus evaziunile sunt actiunile Desteptilor pusi sa conduca care cred ca ei sunt tara ,ei sunt poporul si fac ce fac in numele poporului care face economie ca sa poata ei imprastisa.Bai boilor?Bunicu meu avea o vorba.Daca intro casatorie ,unul aduce cu carul si celalalt imprastie cat varful acului .......Atunci relatia e sortita esecului si falimentului.Asa e cu cinstitii si harnicii tarii ,si cu omizile care exfoliaza totul si distrug totul.

20 aprilie 2021 10:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.