Marcel Ciolacu a declarat luni noapte că Daniel Tudorache a câștigat alegerile de la Sectorul 1, iar Clotilde Armand trebuie să își dea demisia.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că reprezentanţii coaliţiei de guvernare vor desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru ca aceasta să nu finalizeze ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adăugând că în urma renumărării voturilor a reieşit că Daniel Tudorache a câştigat alegerile.

“Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. A boicotat-o şi domnul Predoiu şi actualul ministru, să nu funcţioneze, ca să demonstreze că nu are eficienţă. După ce magistraţii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis că va apela la Comisia de la Veneţia, aşteaptă răspuns de la Comisia de la Veneţia. După două săptămâni domnul ministru a zis - mergem cu iniţiativa în Parlament pe repede înainte, nu mai aşteptăm avizul Comisiei de la Veneţia. Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă”, a spus Ciolacu la TVR1.

Integral pe ProTVComentarii

xyz Daca renumararea voturilor la sect.1, va dovedi ca infractoarea USR cu PLUS dementa Clotilda, ocupa ilegal scaunul de primar, atunci, golanca infractoare Clotilda va fi alungata, cf. Legii si Constitutiei Romaniei. Asteptam finalizarea renumararii la sect.1.

20 aprilie 2021 16:18

noi Numai in capul tau ala prost si analfabet a castigat hotul Tudorache primaria sectorului 1...

20 aprilie 2021 11:14

Mortul de la groapa nu se mai intoarce! Indiferent de rezultatul anchetei, aceasta nu va putea schimba rezultatul final al alegerilor respectiv primarul de la sectorul 1. Sunt 2 lucruri diferite - renumararea voturilor ajuta doar la aflarea adevarului.

20 aprilie 2021 8:35

Pute Aia pleaca acasa iar Tudoreche la Jilava,cine vine halt hot !!!

20 aprilie 2021 8:18

ion Hoatza si mincinoasa pocitania asta de USR/PLUS ista Clotilda, periculoasa pt Romania, ca toata adunatura care-a protapit-o pe golanca la sect.1, sa-l distruga.

20 aprilie 2021 8:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.