Jurgen Klopp și Gary Neville au avut o dispută verbală destul de dură, după ce fostul mare fundaș al lui United și-a spus punctul de vedere referitor la Super Liga Europei, atacând în același timp pe Liverpool.

Super Liga Europei e un proiect care a demarat, 12 dintre cele mai mari cluburi din Europa raliându-se la competiție. Cei mai mulți oameni de fotbal sunt împotriva unei astfel de "castă", care ar crea o prăpastie de nesurmontat între bogați și săraci.

După egalul din deplasarea de la Leeds, 1-1, Jurgen Klopp a ținut să îi răspundă lui Gary Neville, cel care condamnase dur Super Liga și echipele participante. Înainte de aceasta, germanul a precizat că el însuși e împotriva competiției. "Am aceeași părere despre Super Ligă, nu s-a schimbat nimic", și-a început Klopp discursul, pentru ca apoi să se refere la spusele fostei glorii de la United: "Mi-aș dori ca Gary Neville să fie într-o poziție în care să știe despre ce vorbește și să nu fi avut mereu toate resursele la dispoziție. A jucat la Manchester United, care a avut și are resurse financiare incredibile. Acum lucrează la cea mai bogată televiziune".

Integral pe EurosportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.