Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi, că nu doreşte să mai avem un lockdown total, că-şi doreşte ca economia să fie deschisă – atât cât se poate în condiţii de pandemie, lucru pe care România l-a reuşit până acum, potrivit News.ro.

Cîţu afirmă că e nevoie de o economie sănătăoasă, dar este nevoie şi de oameni sănătăşi pentru a avea o economie puternică.

Premierul Florin Cîţu participă, marţi, la videconferinţa ”Bursa în anul crizei sanitare şi al incertitudinilor economice”.

”Este o perioadă complicată, avem de administrat această situaţie cu criza de sănătate (...) Aţi spus că anul trecut a fost un an dificil, dar, dacă ne uităm la rulajul pe care l-a avut Bursa de la Bucureşti, vedem că a crescut”, a afirmat Cîţu.

Integral pe ProTVComentarii

xyz Zice un derbedeu USR cu PLUS, in stilul golanesc si lipsit de respect fata de Legile si Constitutia Romaniei : "Am tot auzit vânturându-se în ultimele zile argumente constituționale." pt derbedeul USR cu Plus, argumentele constitutionale se vantura, pt derbedeul semianalfabet, primeaza palavragelile "coalitiei". Romania a ajuns la nivelul anilor 45' - 55' cand, Legile Tarii erau in fapt, ale Partidului Comunist, cei care taiau si spanzurau, erau scursorile societatii. Idem, USR cu Plus.

20 aprilie 2021 13:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.