Dragoş Boţa, jurnalist pressalert.ro, a vorbit în exlusivitate la Antena 3 despre imaginile care surprind atacului de ieri, din apropierea Gării de Nord din Timișoara, în urma căruia un afgan a murit, iar un altul a fost rănit.

În imagini se vede cum victimele împreună cu un al treilea bărbat merg pe trotuar, iar din față vin alte persoane. După ce cei trei depășesc doi bărbați se apropie de un grup format din patru tineri.

"Camerele de surpaveghere au surprins momentul atacului. Se vede cum cele două victime împreună cu un alt treilea bărbat merg liniştiţi . Trec de primele două persoane, după care mai vine un grup de patru perosoane. De remarcat este un bărbat care are glugă pe cap şi care brusc, la un moment dat are mâna în buzunar. Scoate ceva şi se îndreaptă şi se vede gestul de înjunghiere şi atacă una dintre victime. Pe a doua, se vede când îi înfige, cel mai probabil, cuţitul în umăr. Este momentul atacului. Cele două victime şi cel de-al treilea bărbat, care ulterior a fost audiat de martori. Fug speriaţi, iar după câteva zeci de secunde se reîntorc şi au fost surprinşi de camerele de supraveghere. Totul a durat doar câteva secunde şi practic, anchetatorii speră ca în baza acestor imagini să reuşească identificarea celor care fac parte din grupul agresor, în special a celui care i-a atacat cu cuţitul. A fost un atac extrem de rapid. Praxctic, totul a durat câteva secunde'', a spus jurnalistul Dragoş Boţa.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.