Cazurile de infectare cu Covid-19 au crescut într-un ritm alarmant timp de opt săptămâni consecutive, avertizează Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Și numărul deceselor este în continuă creștere, depășind pragul de trei milioane la nivel global.

Peste 5,2 milioane de cazuri noi au fost înregistrate săptămâna trecută, cel mai mult într-o singură săptămână de la începerea pandemiei, a declarat marți directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de CNN.

Decesele au crescut, de asemenea, pentru a cincea săptămână consecutiv, a spus el, numărul celor care au pierit trecând oficial de 3 milioane. Tedros Adhanom Ghebreyesus a avertizat că pandemia accelerează, în ciuda programelor de vaccinare.

Integral pe Digi24Comentarii

Muică, ce spărietură îmi făcură dăștepții ăștia securoizi dă la Digidouășpatru! Pă vremea mea, calculele pe baza regulii de trei simple se făceau într-o veselie încă din ciclul întâi primar. Acum... Dumnezeu cu mila! Dar să vedem ce lucruri nostime ne poate arăta regula de trei simple! Organizația Mondială a Sănătății (OMS), preluată de UM Digi24, zice că papandemia a atins setimana trecută recordul absolut de 5,2 milioane de infectări pe săptămână la nivel mondial. Ținând cont că populația globului se apropie de 8 miliarde de locuitori, dar să luăm 7,5 ca cifră de referință, după statisticile OMS rezultă că într-o setimană se infectează 0,0007% din populația globului, iar într-o zi 0,0001, adică o persoană din 10.000. În cursul serii exista pe acest site și o știre (retrasă ulterior) despre India, unde s-ar fi înregistrat zilele trecute un record absolut de infectări pentru această țară, respectiv aproape 260.000 într-o singură zi! Ținând însă cont că India are 1,35 miliarde de locuitori, tot pe baza regulii de trei simple rezultă că rata de infectare din ziua respectivă a fost de 0,004%. Să vedem însă cum stă și Românica la o populație de 20 de milioane de locuitori. La un număr de 1.000 de infectări zilnice, rata de infectare ar fi de 0,005% (un picuț mai mare decât în India), la 2.000 de infectări rata ar fi de 0,01% (mult mai mare decât India!), la 3.000 - 0,015%; la 4,00 - 0,02%; la 10.000 - 0,05% (groaznic!). Să nu disperăm însă. Nici bogata Germanie nu stă mai strălucit față de India!!! Secretul? Deși nu are parte de Pfizer ( ehe, cât și-ar mai dori Pfizer o piață de 1,35 miliarde de cioloveci, a minimum 3 doze...) India a folosit IVERMECTINA pentru a PREVENI îmbolnăvirile grave. Când ciolovecul ecce pe buza gropii, poți să-i pompezi în plămâni aur, nu oxigen. E tardiv. Aviz „strategilor” idioți sau criminali (greu de stabilit) de la noi!

21 aprilie 2021 7:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.