Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR) aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, și Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator și președinte al filialei județene Prahova.

După ce Amariei și Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară, aceștiau decis să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor.

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. (...)"

Integral pe HotnewsComentarii

je pt. prostul analfabet functional Oltean : Daca ai fi invatat putina Istorie, la Scoala de Meserii pe care-ai facut-o, ai fi stiut ca, acest AUR - ca doctrina si programe, este fix la opusul iubitului tau nazist Hitler, deoarece, psihopatul tau iubit nazist,- primii pe care i-a mitraliat (la propriu), au fost germanii iubitori de Tara si Natie. Olteanule - si altii de teapa ta proasta, repetentia la scoala si incultura face ravagii in Romania !

21 aprilie 2021 10:38

Pentru postacul - Oltean, 21 aprilie 2021 4:18 Dovezi clare si elocvente fac din USR un urmaș al NAZIȘTILOR!!!!

21 aprilie 2021 8:04

noi AUR trebuie sa-si mareasca randurile, caci va fi viitorul partid majoritar in Parlament si la Guvernarea Romaniei. Este posibil chiar sa ofere Tarii un Presedinte. AUR succes, puneti-va pe munca, deoarece, sunt pregatite puscariile pt derbedeii USR cu Plus, care au inceput sa devalizeze ce-a mai ramas din Tara.

21 aprilie 2021 7:05

Oltean Fascistii au mai racolat doi oportunisti. Asa si-a inceput si Hitler ascensiunea !

21 aprilie 2021 4:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.