Procurorii DNA au descins în această dimineață la sediul RAR din Vaslui, în cadrul unei operațiuni care vizează fapte de corupție și care se derulează în zece județe.

Percheziții la sediul Registrului Auto Român din județul Vaslui. În cursul dimineții de miercuri, 21 aprilie, polițiștii și procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins la Registrul Auto Român (RAR) – filiala Vaslui. Potrivit unor surse, se fac cercetări privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și constituire de grup infracțional organizat.

Aceștia vizează mai multe docuemente și probe în vederea instrumentării unui dosar penal. Cercetarea vizează mai multe cazuri în care autoturismele au trecut de inspecția tehnică periodică (ITP), fără să fie verificate în realitate.

Mai multe mașini, care nu corespundeau din punct de vedere tehnic, au fost declarate conforme, trecând de inspecție, cu complicitatea unor funcţionari de la RAR.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Vai de Romania La RAR de la infiintare sunt corupti. Tariceanu a infiintat RAR....bani au ajuns si la el...cunosc un caz in Timis ..unde au venit la o firma de transport 2 inspectori de la RAR ..patronul a sunat la sefu si la intrebat de ce ia trimis pe acei 2 insi..se il a spus sa nu isi faca probleme ca totul e rezolvat...va dati cata mita lua sefu de RAR ..lunar de la firmele de transport..e caz Real ce scriu..

21 aprilie 2021 10:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.