Florin Cîțu a transmis liderilor USR-PLUS, că viitorul ministru al Sănătății va avea susținerea lui cu condiția ca Vlad Voiculescu să nu aibă nicio funcție în minister.

Premierul Florin Cîțu i-a anunțat pe liderii USR-PLUS că nu dorește ca Vlad Voiculescu să ocupe o funcție în Ministerul Sănătății, aceasta fiind, potrivit surselor Antena 3, condiția pentru a o susține pe Ioana Mihăilă.

Florin Cîțu nu dorește ca Vlad Voiculescu să ocupe funcția de consilier onorific în Ministerul Sănătății, iar aceasta este condiția lui pentru susținerea Ioanei Mihăilă.

Potrivit Surselor Antena 3, liderii USR-PLUS ar fi acceptat propunerea premierului. Mai mult decât atât, în aceste condiții, Vlad Voiculescu ar urma să plece în concediu.

Mai mult decât atât, premierul Florin Cîțu i-ar fi spus ministrului Cătălin Drulă că ar trebui să își ceară scuze pentru sintagma "zombie politic".


Comentarii

ABCD Hoopaa ! Dle. Catu, darzenia buna a ta, ne transforma din votanti PSD, in loiali votanti PNL! Felicitari, dle. Catzu, esti locomotiva PNL, puneti de niste alegeri anticipate, daca vreti sa ramaneti singuri la Guvernare si in Parlament, cu 70%.

21 aprilie 2021 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.