Ioana Mihăilă, noul Ministru al Sănătății, a depus miercuri jurământul în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis: "Doamna ministru va avea enorm de multe probleme de rezolvat."

"Preluați astăzi un minister foarte complicat, ministerul Sănătății, într-o perioada extrem de dificilă de pandemie. Va doresc multă putere de muncă, mult succes. Să va integrați în echipa guvernamentală. Sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne da tuturor speranțe că lucrurile vor merge și mai bine.", a spus Klaus Iohannis în cadrul ceremoniei

"Doresc Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și în acest caz să o sprijiniți pe doamna ministru, pentru că va avea enorm de multe probleme de rezolvat.", a adaugat președintele.

Florin Cîţu i-a transmis lui Klaus Iohannis propunerea ca Ioana Mihăilă să fie numită ministru al Sănătăţii. Președintele a semnat decretul de numire în funcție
Premierul Florin Cîţu a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ioana Mihăilă să fie numită ministru al Sănătăţii.

"Astăzi am primit de la colegii din USR PLUS nominalizarea pentru Ministerul Sănătăţii, imediat am trimis-o către preşedintele României, în persoana doamnei Ioana Mihăilă. Cred că în cursul zilei de astăzi va depune jurământul şi vom avea un ministru al Sănătăţii care să se ocupe, să preia acest portofoliu", a anunţat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 21 aprilie 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a doamnei Ioana Mihăilă, ministrul sănătății.


Comentarii

Lute Muie ,baiete eu ti-am spus de multe ori sa respecti medicamentatia data de medic ,e foarte necesara ,cu toate ca fara dovedesti ca esti un sustinator valoros si demn al coalitiei .Atentie nu incurca medicamentele !!!

22 aprilie 2021 7:11

Muie postacului Psd-ist de la 19.30 Mai dute in p***a ma-ti de imputit de postac Psd-ist cel de la ora 19.30 ...

22 aprilie 2021 6:18

John Chatau O alta mizerie progresista! Vezi fata ca legea nu te scuza. Mare atentie ca astia ca tine de se arunca ca gaina la muci ajung fix in puscarie!

21 aprilie 2021 19:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.