Noul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, a declarat la prima conferință de presă de după depunerea jurământului că se așteaptă să lucreze bine cu premierul Florin Cîțu și că îți dorește "să facă treabă" în minister. Întrebată ce crede despre modificarea criteriilor de carantinare făcută se fostul secretar de stat, Andreea Moldovan, Mihăilă a răspuns că va discuta acest proiect în Guvern, se va consulta cu specialiștii și abia apoi va emite o opinie în acest sens.

"Este un proiect care trebuie discutat la nivel guvrenamental. Dar, de asemenea, este importantă și părerea specialiștilor care trebuie luată în considerare. Când voi avea ambele păreri, și a specialiștilor și a Guvernului, voi putea să emit o părere", a spus Ioana Moldovan.

Integral pe Digi24Comentarii

Gavrila Mircea Fa ia si pe Moldovan si carantinati-va amandoua idioatelor! Dati-va limbi in pizda pana ramaneti fara floci!

22 aprilie 2021 14:29

Altă oaie căpiată la țâța bugetului sănătății!

22 aprilie 2021 11:34

Brian Swarran Care specialisti? In grupurile alea sunt militari si politisti. O sa fiti dati in judecata si nu aveti dovezi ptr ce faceti. O sa ajungeti la puscarie. Daca sunteti norocosi sa ajungeti.

21 aprilie 2021 21:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.