● Unul dintre motivele pentru care nu m-am făcut și io politician, am rămas un scârța-scârța, nici măcar pe hârtie, e că nu sunt în stare să-mi trag în piept cuvintele. Căci, atunci când am scris Guzganul Rozaliu, Poetul Portofel, Varanul, Coafura Pavian, Năpârca cu Ochelari, Sceleratul de Gratia, Micimanul, Anaconda Blonda, Balena Baliverna, Înmulțitorul Morților, aveam în minte o imagine morală clară, nenegociabilă, de neșters, a persoanelor în chestie. În politică, dacă așa îți dictează interesul, îneci cuvintele pe care le-ai născut cu gura mare, ca și cum n-ar fi fost ale tale. Pentru că nu le-ai respectat nicio clipă, pentru că zicerea veche „Pe unde-ți iese vorba, îți iese și sufletul” ți se pare bună pentru fraieri.

Este ce-ați văzut în aceste zile.

● Ce s-a întâmplat în ultimele 10 zile în Guvern și în Coaliție se poate numi Balul Umflaților în Pene. Numai că, în vreme ce unii dansau în acest bal, alții abia mai respirau la spital.

Integral pe RepublicaComentarii

CTP-ică, ai început, în sfărșit, să iei distanță față de acești farseori care ne îndeasă binele pe gât și lor banii în buzunar? Sau mi se pare mie?! Oricum, felicitări, așa cum te-am felicitat pentru strălucita diatribă împotriva neomarxismului cultural!

22 aprilie 2021 17:22

noi Ziaristul de exceptie harsit in meserie, care este CTP, ne-a dat inca o data, masura valorii domniei sale de "scarta-scarta" pe hartie - cum s-a alintat el insusi. Dar, textul domniei sale, este atat de ancorat in dramatica realitate din Ministerul Sanatatii, personajele evocate in goliciunea lor morala si umana si profesionala - ele decid de sanatatea noastra, incat ne pufneste plansul, de groaza. Caci, schimbarea USRistului cu PLUS, a "sinistrului de la Sanatate", vinovat de incompetenta si neglijenta, cu incendii la Spitale si gramezi de morti, cu bolnavi alungati din paturi (ortopedie Foisor) noaptea ca hotii, deci, fixarea dnei, respective care e medic n-a adus nici o speranta. Doamna vrea sa continue ce-a inceput Vladut HA! HA!

22 aprilie 2021 11:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.