Mai multe fotografii cu trupe rusești și tehnică militară au fost făcute publice pe 20 aprilie de Maxar Technologies, o companie care realizează imagini din satelit pentru guvernul SUA, potrivit Europa Liberă.

Șeful Maxar Technologies, Dan Jablonsky, a declarat pentru The Wall Street Journal că a publicat fotografiile datorită angajamentului companiei pentru transparență.

Integral pe G4media.roComentarii

America este responsabilă de provocarea următoarelor raznoaie 1990 -Primul Razboi din Irak, 1991 - Razboiul din Yugoslavia; Razboiul din Somalia; Razboiul din Afganistan; Razboiul nr. 2 din Ira; Razboiul din Libia; Razboiul din Egipt; Razboiul din Iran; ”Revolutia” din Ukraina, ............

22 aprilie 2021 14:38

Cine poate să-mi spună De la căderea ”BLOCULUI COMUNIST și implicit desființarea U.R.S.S., au fost mai multe ori mai puține RĂZBOAIE?

22 aprilie 2021 14:32

Incredinil Rusia este ”condamnată” pentru faptul că are ”tupeul” să-și mute trupele militare în interiorul propriilor granițe, iar America este aplăudată că se plimbă cu TANCUL pe tot mapamondul!!! Asta înseamnă să fii CURVA

22 aprilie 2021 14:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.