Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat sâmbătă, după ședința Consiliului Municipal pentru Situații de Urgență București, că restricțiile au fost prelungite, însă incidența a scăzut în prezent sub 4 la mia de locuitori, urmând ca atunci când rata coboară sub 3 să existe noi relaxări.

"În sedinta de astăzi au fost prelungite măsurile pe care le știți cu toții. Următoarele derogări: Pentru următoarea vineri, 30, Vinerea Mare, programul operatorilor economici cu publicul va fi până la ora 20, în loc de ora 18", a declarat Alin Stoica.

Vor exista însă relaxări în privinţa circulaţiei de noapte în contextul Paştelui Ortodox şi a sărbătorilor dedicate Ramazanului, a precizat prefectul Capitalei.

Integral pe Digi24Comentarii

UNFORGIVEN Bah nesimtitilor, da restricția asta cu apa caldă când o ridicați, ca noi platim la zi acest servciu lipsă de luni de zile. Cum va permiteți să ne lăsați nespălați și neprimeniți și în sâmbăta Floriilor. Putin va pasă acum de cetățeni și le arătați degetul mijlociu după ce i-ați dat jos pe ăilalți tocmai cu apa caldă lipsă. Nu vă pasă ca aveți centrală proprie și nouă nu ne mai aprobați decuplarea. Unde sunt acum primarii de sector si ăla general, cu tunsoare de Jimmy Hendrix. Ce avarie gravă la CET Sud, ce magistrale vechi, că până acum înlocuiați o vana si o conductă intreagă. Nesimțiților, ce ați mai merita sa vă facă rumânii ăștia care tac si îndură, ca așa le stă în fire. PS: Bai ăștia, protestatarii de week end, asta nu va deranjează !?!

24 aprilie 2021 21:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.