Și cu toate că atâtea minuni a făcut El în fața lor, ei tot nu credeau într`Însul. De aceea nu puteau să creadă, că a mai zis Isaia: „El ochii lor i`a orbit și inima lor a împietrit`o, pentru ca ei cu ochii să nu vadă și cu inima să nu`nțeleagă, ca nu cumva ei să`și revină și Eu să`i vindec” (Ioan, 12).

Nu te teme a cerceta pe bolnavi, că pentru aceste fapte vei câștiga iubirea. (Iisus Sirach, 7)

Să vă purtați cu străinul care locuiește între voi ca și cu un băștinaș din mijlocul vostru; să`l iubiți ca pe voi înșivă, căci și voi ați fost străini în țara Egiptului. (Leviticul, 19)

Și în timp ce trecea, Iisus a văzut un om orb din naștere. Și ucenicii Săi l`au întrebat, zicând: „Învățătorule, cine a păcătuit, el sau părinții lui, de s`a născut orb?”. Iisus a răspuns: „Nici el n`a păcătuit, nici părinții lui, ci pentru ca întru el să se arate lucrurile lui Dumnezeu”. Aceasta zicând, a scuipat jos și a făcut tină din scuipat și a uns cu tină ochii orbului. Și i`a zis: „Mergi de te spală în scăldătoarea Siloamului”. S`a dus, s`a spălat și a venit văzând. (Ioan, 9)

Integral pe RepublicaComentarii

Altă încercare de a face din Iisus Hristos agent pro-vaccinare! Jalnic, nene CTP-ule! Mai bine te-ai ruga la Doamne-Doamne să câștigi la LOTO! Măi omule, vaxcinarea se face pe bani. Pe bani mulți, care nu se văd, dar aceștia circulă prin conturi de la țări și organizații spre Big Pharma. Chiar și ăștia din Big Pharma se luptă între ei pentru potul cel mare. Așa se explică excomunicarea celor de la Oxford-Zeneca și descurajarea altor fabricanți de vaccinuri. Dar nu asta-i marea problemă, ci faptul că imunizarea este, în mod voit, minimală, ca să se vândă alte și alte doze. Tinerii nici n-ar trebui vaccinați, dar se vaxcinează și copii!!! Și se întâmplă că vaxcinații se reinfectează adesea, ba chiar mai și mor. Pe termen lung, apar și fenomene de sterilizare.De fapt, acesta și este adevăratul țel al vaxcinărilor: reducerea populației globului. Țelul este cumva justificat. Într-adevăr, Pământul nu ne mai poate hrăni pe toți, dar aici intervine socoteala nu numai strâmbă, ci și cinică! Reducerea lentă a presiunii demografice se poate face și pe alte căi. De exemplu politica unui singur copil per familie, aplicată de chinezi. Dar, nu! Globaliștii Planetei nu mai au răbdare și, sub masca bunelor intenții, vor să facă, de fapt, cu întreaga lume ceea ce a făcut Hitler cu evreii!!! Și mai vor să câștige și bani din chestia asta. Tu știi bine treburile astea, nea CTP-ule. Ești prea deștept și prea informat să nu le știi. Atunci de ce le dai o mână de ajutor scoțând pe tarabă Sfintele Scripturi și credința în Mântuitorul Iisus Hristos?

29 aprilie 2021 11:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.