Cornel Mușat, fost campion mondial la karate, a obținut sute de mii de lei din fonduri europene, în baza unor acte false. Recent, sportivul din Brăila a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare, relatează Realitatea Plus.

În 2011, Mușat a primit aproape 600.000 de lei pentru dezvoltarea firmei pe care o deținea, întocmind condici de prezenţă și rapoarte de activitate care atestau în fals efectuarea unor cursuri de educaţie fizică și tragere cu armamentul din dotare, potrivit procurorilor. Fondurile europene primite au fost ulterior folosite în alte scopuri.

În același dosar a fost condamnat și managerul de proiecte.

În primă instanță, cei doi au fost condamnați de Tribunalul Brăila la șase ani de închisoare cu executare. Judecătorii din Galați au decis însă recent ca aceștia să primească trei ani cu suspendare și să presteze muncă în folosul comunității.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Cornel, te doare-n ”gheremez” pedeapsa asta Vei presta 120 ore munchă în folosul chomunităhții; mergi la un doftor și obții un cetefecat medecal, așa cum am oținut eu pentru al meu, și să fim sănătoși!!!! Rumanii să le facă ceva la Romanezi

4 mai 2021 12:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.