Aproape jumătate dintre români - 45% - consideră că schimbările care s-au petrecut în ultimul timp în materie de programe la TVR merg într-o direcţie bună, aproape dublu faţă de cei care consideră că merg într-o direcţie greşită (24%), arată studiului sociologic organizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS), în luna octombrie, la nivel naţional.

Programele de ştiri ale TVR conduc topul despre obiectivitate (66%), imparţialitate (53%) şi respectă agenda cetăţeanului (71%). Din acelaşi studiu, reiese că 65% dintre români au încredere în Televiziunea Română, iar pentru 55% dintre ei TVR corespunde cel mai bine ideii de televiziune publică.

Acest studiu sociologic face parte dintr-o serie de consultări demarate de TVR în această toamnă, atât pe plan extern, cât şi pe plan intern, pe toate palierele de management şi execuţie. De asemenea, stau la baza proiectului TVR de reformulare a misiunii sale publice.
Integral pe CapitalComentarii

un om La comanda cui s-a facut sondaju? A D-nei.Culcer si a altor oplositi portocalii?Eu nu prea am vazut echidistanta in anumite emisiuni politice.Vorbersc numai cei care au placere de actuala guvernare.Mai apare din cind in cind si cite unul de pe la opozitie.

9 noiembrie 2011 13:08

viper ce-mi vine sa rid . auzi la ei ca sint impartiali cind de la o posta ca e televiziune b.a.s.i.s.t.a.

9 noiembrie 2011 13:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.