Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie “până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

El consideră că în mod “categoric” românii vor ieşi în stradă pentru a ”îndepărta” Executivul aflat în exerciţiu, potrivit News.ro.

Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: “Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”.

Integral pe ProTVComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Mă tot uit la caricatură ăsta de Ciolacu și nu mă pot abține să nu remarc faptul că acest imbecil, după ce că arată ca un aurolac și un om al străzii cu curul ăla al lui nebărbierit la ten, mai are și tupeul să vomite niște afirmații inepte și imbecile ca alea cu furcile și alungarea actualului guvernoi. Problema e alta, loază ăla de scrib de la Pro TV, în loc să spună negru pe alb ce dezastru a făcut României PSD-ul din 1990 până azi în toate guvernările lor, cretinul ăla de scrib se holbează-n curul lui Ciolacu și la ce cacă ăla pe gura curului lui. Până una alta, boborul a alungat nu cu secera și cu ciocanul partidoiul împuțit PSD de la putere, ci l-a alungat cu ștampula prin vot democratic liber. Ce ne spune asta? Că acea cufureala căcată de Ciolacu prin gura curului lui e o mărlănie formidabilă și o ipocrizie monumentală. Păi, dacă s-o ajunge la furci, coase și topoare, mi-e teamă că tot PSD-ul va fi vânat și băgat la ocnă pe viață cu executare, pentru ruinarea și batjocurirea României în toți acești ani. N-ar fi exclus ca mahării și capii PSD-ului să fie și spânzurați de coaie-n piața Universității ca exemplu pentru generațiile viitoare. Păi să nu-mi bag eu toată Euro-Pula-n gura găoazei nebărbierite a lui Ciolacu? Muie! Muie PSD!

9 mai 2021 7:47

Pt boul de postac Psd-ist de la ora 21.04 Boul de postac Psd-ist de la ora 21.04....e turbat ca l-am descoperit,,,cu cat te plateste analfabetul Ciolacu si penali Psd,,,sa ataci USR si PNL...voi in afara de minciuni si manipulari mai stiti alceva ..pai de la fosti securisti si comunisti la ce sa te astepti in afara de minciuni,,,,stim ca hoti si penali Psd adica mai bine zis securisti si comunisti nu mai pot fura ..si de aia ataca pe cei de la putere sa le arunce si lor cate un os sa roada...asa si cu postacul care comenteaza aici ca sa ii dea si lui cativa leuti. Sa mance si gura lui ceva..

5 mai 2021 21:45

@@noi. Ba tu într-a lu mă-ta, idiotule! Nu-ți place să fii porcăit?! Păi nu ești tu inițiatorul tuturor porcăielilor de pe acest site? Din pustiul minții tale de bou nesimțit numai atât poți să scoți: insulte, înjurături și cuvinte triviale. Nu că mă intimidezi cu așa ceva, chiar mă distrează că îi murdărești cu stropi pe cei care crezi că-i ajuți cu ceva. Ba chiar merită și ei să fie stropiți, știi tu cu ce, pentru că, într-un fel sau altul, te stimulează ei cu ceva!

5 mai 2021 21:04

@noi cel de la ora 15.17 Mars in p***a ma-ti de gunoi de postac Psd-ist cel de la ora 15.17

5 mai 2021 16:43

noi Sorry, muia era pentru mamy a mea. Fiind idiot cu adeverință psihiatrică, mă dau uneori drept altcineva. Fiind și LGBT-ist, incestul este marea bucurie a vieții mele. Mamy, te iubesc atât de mult, încât te umplu de muie la orice oră dorești tu. Eu am poftă orșicând... Chestia cu psd nu este adevărată. Tot pe tine te muiesc mai mult!

5 mai 2021 15:17

noi Gunoiul asta de la 10.40 este un imputit de postac Psd-ist..sa il dam o muie ..

5 mai 2021 12:58

Muie analfabetului Ciolacu Tu vorbești, Ciolacule?! Tu care n-ai promovat prima treaptă de liceu?! Cum dreacu de-ai făcut atunci liceul?! Tu, care ai picat de două ori admiterea la ASE?! Tu care vii de la Viena cu adeverință de studii în loc de Dipomă?! Spune drept, cât ai plătit pe ea? Mai ai și tupeul să te vrei primministru sau măcar ministru al sănătății! Așa că muie Cîțule! Muie Voiculescule! Muie ăluia cu „România lucrului bine futut!”

5 mai 2021 10:40

nea corectu E posibil.E posibil.Dar personal voi incepe cu intrebarea ;Ce faci pentru ceilalti si ce performante ai pentru a trai in tara asta ?Ce venit ai si ce faci concret pentru venitul asta?Ti se pare cinstit sau fiindca ,,e legal'' ti se pare normal?Stii ca biciul de 30 de ani incoace cade doar pe spatele poporenilor cinstiti?Ma tem ca batele lor vor cadea acum pe capetele voastre.

5 mai 2021 9:55

ABCD Uneltele "furci" nu mai exista in gospodariile din orase, deci, actualul guvern, mai poate fi alungat doar cu bolovani - care se gasesc pe toate strazile in orase.

5 mai 2021 6:52

Muie analfabetul Ciolacu O sa iesim cu furcile dar sa va alungam pe voi imputiti de hoti si penali Psd-isti din parlament..

5 mai 2021 6:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.