Primarul comunei vrâncene Soveja spune că a fost ameninţat telefonic de un colonel din cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi că s-a adresat atât superiorilor din STS, cât şi Cancelariei primului ministru, explicând cum s-a ajuns la ameninţări.

Edilul Ionuţ Filimon spune că ameninţările au avut loc în prima zi după Paşte şi au fost făcute de către un colonel STS deranjat că edilul i-a cerut tatălui ofiţerului să respecte legea.

Potrivit edilului, colonelul STS se numeşte Rodica Baştea şi ar fi fost extrem de agresivă la telefon. „Am crezut că este o farsă. Timp de 15 minute a ţinut un monolog la telefon, nici nu vreţi să ştiţi ce era la gura ei. Mi-a zis aşa: aţi deranjat deja doi colonei şi un general. O să vă pun toate instituţiile statului în cap. O să fac în aşa fel încât să ştie tot Bucureştiul ce faceţi dumneavoastră acolo. Ne-a făcut proşti, pe noi cei din primărie”, ne-a declarat primarul Filimon.

Integral pe AdevărulComentarii

Pute Asta face haina militara din multe jeguri,nu mai e o mandrie sa o porti e o afacere si o amenintare pentru asemenea indivizi !!!

5 mai 2021 17:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.