Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor a reacționat, miercuri, la scandalul provocat de uciderea celui mai mare urs din România, de către un prinț din Liechtenstein, care ar fi plătit 7.000 de euro pentru împușca un urs-trofeu, în Covasna.

Co-președintele AUR George Simion a cerut instituțiilor de cercetare penală din România să deschidă dosar penal împotriva ”acestui așa-zis prinț”.

”Nu este posibil să fim bătaia de joc a Europei. Nu este posibil ca domnul Tanczos Barna, ale căror relații și afinități pentru județele Covasna și Harghita le cunoaștem, să nu reacționeze. Nu suntem bătaia de joc a Europei.

De aceea cerem instituțiilor europene să reacționeze. Cerem instituțiilor de cercetare penală din România să deschidă dosar penal împotriva acestui așa-zis prinț și reamintesc tuturor că nu suntem groapa de gunoi a nimănui. Pentru că așa se interpretează.

Se aduc tone de gunoaie și se deversează în munții noștri, vin unii și alții și plătesc pentru copii, pentru a omorî animale și fel de fel de lucruri pe care n-ar putea să le facă în țara lor.” - a declarat Simion într-o conferință de presă.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.