Doctorul Edward Stanca, manager al Spitalului de Psihiatrie din Drăgoești, județul Vâlcea, folosește un limbaj incalificabil în dialogul cu o angajată. Într-o înregistrare publicată de Ziarul de Vâlcea, medicul o amenință pe femeie cu bătaia și îi spune, între altele, că „pe fie-ta o dau la albanezi, să ți-o f…”. Șeful spitalului nu neagă veridicitatea înregistrării, însă spune, pentru Gazeta Vâlceană, că e veche și s-a împăcat cu salariata!

Edward Stanca ocupă funcția de de manager al spitalului de 16 ani. Doctorul e înregistrat când poartă un dialog șocant cu o angajată pe care o înjură și o amenință repetat.

Manager Spital Drăgoești, Edward Stanca: Marș acasă, vrei să-ți dau două după cap? Îți dau una în ochelari, îți zboară fața. Handicapato! Bagă-ți mințile în cap, că te joc în picioare!

Angajată spital: Să-mi spuneți de ce mă jucați în picioare?

Edward Stanca: De ce te joc?

Angajată spital: Să nu dați în mine! (se aude un zgomot, ca de lovitură) Edward Stanca: Marș, jigodia dracu! Și pe Mustață îl… si pe fie-ta o dau la albanezi, să ți-o f…

Angajată spital: Vai de capul meu

Integral pe LibertateaComentarii

xyz Stop la insulte si critici adresate medicului respeciv, si tuturor medicilor ! Ziceti merci - ca-i aveti, traim vremuri de razboi crunt, ce nu se mai sfarseste, si, care a ucis mai multi medici tineri, decat in al II-lea Razboi Mondial. Medicul din Valcea este hartuit la maximum, de prostia si puturosenia auxiliarilor, omul a rabufnit, pe buna dreptate.

5 mai 2021 17:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.