Josef-Emmanuel von und zu Liechtensein, prinţul care a împuşcat, într-o pădure din Covasna, un urs considerat de organizaţiile de mediu cel mai mare exemplar, este unicul fiu al lui Nikolaus von Liechtenstein, preşedintele Societăţii Europene Coudenhove-Kalergi.

În calitatea sa de președinte al Societății Europene Coudenhove-Kalergi, Nikolaus von Liechtenstein l-a decorat anul trecut pe președintele României, Klaus Iohannis, pentru rolul său în construcţia europeană.

Potrivit site-ului oficial al Preşedinţiei, Iohannis a primit distincţia „Premiul European Coudenhove-Kalergi” pentru anul 2020 direct de la Nikolaus von Liechtenstein, într-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Prima dată, acest premiu a fost acordat fostului preşedinte Emil Constantinescu, după cum a afirmat însuşi Klaus Iohannis, în discursul de mulţumire pentru premiul acordat.

Integral pe CotidianulComentarii

Mda! Legătura sulii cu prefectura, dar și legătura pulii cu prohabul. A dracului insinuare mizerabilă! Și când de gândești că sunt destui imbecili care să pună botul la basmul ăsta cretinoid, ce să mai vorbim? Idiotul ăla de Laurentiu Nichita dintre bucile internetului de pe Feisbuci deja a plătit premiul european al lui nenea președintele cu sărmanul urs ucis de prințul ăla imbecil, care prinț ar trebui strâns de coaie până-l la mama dracului. Adicătelea, prințul pulii trebuie amendat cu o sumă zdravănă, vreo 50 de mii de euro dar să fie trimis și-n instanță, unde avocăcații lui se vor screme să-l salveze, că deh, justiția din România e un fel de bătaie de joc a justiției.

10 mai 2021 1:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.