Ministerul Transporturilor vrea să lărgească cele mai importante intrări și ieșiri din București ori să construiască unele noi. În total, vor putea fi folosite zece mari căi de acces.

Acum se intră și se iese greu din Capitală, pentru că drumurile sunt puține și aglomerate. Peste actuala centură, vor fi ridicate cinci pasaje rutiere, care ar elimina cozile uriașe de la intrarea în oraș.

Pasajul de la Berceni este printre cele mai avansate lucrări din cele cinci pe care Ministerul Transporturilor le construiește în acest moment pe Centura Capitalei. După ce vă fi gata, vor dispărea cozile, promit autoritățile.

Lucrările ar trebui să fie gata în 2022. Tot anul viitor, vor fi date în folosință și pasajele de la Domnești, Mogoșoaia, Oltenița și Cernica.

Integral pe ProTVComentarii

ABCD Zapacila de Plicusor primar si ratatul ala de ministru cu Transporturile, din adunatura USR/PLUS, nu sunt capabili sa curete gunoiul din Capitala, nici sa destupe scurgerile de canalizare - cand ploua, strazile sunt balti de 1 ml adancime, dar, ratatii de rezistaci aburesc pe bucuresteni, cu desene, schite, poze de sosele. Ati votat, bucurestenii mei, pe niste derbedei smecheri, ati primit vrajeli si minciuni.

6 mai 2021 6:56

Haoleu, cu atâtea intrări-ieșiri, intrări-ieșiri vom avea pur și simplu stări de orgasm suprem pe centură! Numai să nu se termine mileniul al treilea până să le începem!

6 mai 2021 3:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.