Fiica lui Nelu Ploieșteanu, Aneta, îi acuză pe medicii de la Spitalul Floreasca, pe care îi consideră vinovați de moartea artistului.

Fiica şi soţia artistului spun că medicii spitalului unde Ploieşteanu a fost internat pentru COVID se fac vinovaţi de neglijenţă. Aneta Ploieşteanu, fiica artistului, spune că se va sfătui cu un avocat şi îi va da în judecată pe cei care l-au tratat pe cântăreț, relatează Antena3.

„Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu.

Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa.

Integral pe GândulComentarii

Aici comentează doar idioți?! Rome, ne-rome, NU asta e acum problema României! Nu numai familia „bătrânului lăutar” se plânge de comportamentul inuman al personalului medical din spitalele Covid. Lipsă uluitoare de profesionalism și de empatie față de bolnavi, dezumanizarea și, mai presus de toate, prostia și lăcomia, acestea sunt problemele. Prostia de a nu înțelege, de a nu se dumiri rapid că strategia corectă a combaterii virusului este de a nu-i permite să coboare din căile respiratorii superioare în plămâni, de unde se deschid două căi magistrale de morbiditate, afecțiunile pulmonare, cele vasculare, sau amândouă deodată. Când a ieșit la iveală tratamentul preventiv al doctoriței Groșan, au sărit ca și când ar fi fost călacte pe coadă vedetele medicale de la televizor ale abatoarelor ATI cum că tratamentul Groșan (prin care se evita ajungerea la ATI) ar fi și neștiințific și ilegal, întrucât - Dumnezeule! - nu respectă niște protocoale menite să stimuleze producția de saci negri de plastic! Ba un ATI-ist șef crâncen de bou, tot de la Oradea, o acuza pe colega sa pneumoloagă că nu lasă bolnavii să vină la el să-i îndoape cu oxigen! O fi bun oxigenul, felcere, ÎN DOZE CORECTE, dar tot mai bine este să nu se ajungă la oxigen deloc!. Mai ales că există și tratamente antivirale ieftine și la îndemână prin care bolnavii nu au nevoie nici măcar de doamna Groșan. Dar trebuie instituite acasă, chiar de la primul semn de răceală sau gripă. Iar pentru asta trebuiau instruiți și mobilizați medicii de famile. Nu era nevoie de „eroi din prima linie” și nu ar mai fi priviți aceștia acum ca nișgte criminali!

7 mai 2021 8:49

x Romele spera sa prinda si ele, niste bani nemunciti, de pe urma lu' tat-so lautarul. O vor lua, romele, peste bot, caci omul era copt-putred de covid19, plus alte boli una mai rea ca cealalta.

6 mai 2021 19:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.