Horoscopul zilei de 7 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a zilei, cât timp Luna își va încheia tranzitul prin zodia Pești, vom fi mai molcomi, mai calmi și mai sensibili, însă registrul se va schimba radical după amiază, când Luna va intra în zodia Berbec. Astfel vom avea parte de multă energie, avânt și determinare și vom deveni activi și dornici de acțiune.

Horoscop zilnic Berbec – 7 mai 2021
Dragoste

S-ar putea ca și astăzi să fii bântuit de trecut, cel puțin în prima parte a zilei, și amintirile să nu-ți dea pace, mai ales dacă sentimental nu ești în cea mai bună perioadă.

Carieră și bani

Din a doua parte a zilei ești motivat, ai spor în desfășurarea activităților și reușești să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai programat.

Sănătate

Chiar dacă te vei trezi mai obosit și vei prefera să-ți bei cafeaua în liniște, cu gândurile tale, ulterior te vei încărca de energie și de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Taur – 7 mai 2021
Dragoste

Începi ziua cu chef de vorbă, discuți cu prietenii și flirtezi cu nonșalanță dacă-ți place cineva, ba chiar s-ar putea să ai o activitate intensă pe rețelele de socializare și pe conturile de dating Totuși, ai grijă. Către seară niște amintiri te pot frământa.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.