Antena 3 continuă seria de dezvăluiri despre Spitalul Foișor. După ce au fost prezentate documentele care arătau minciuna autorităților care afirmau că nimeni nu va avea de suferit în urma schimbărilor făcute la Spitalul Foișor, transformat în spital COVID. Documentele au dezvăluit, faptul că, sute de persoane nu au mai fost operate și zeci de persoane sunt în acest moment pe liste de așteptare pentru tranasplant. Printre aceste persoane se numără și profesorul Leon Dănăilă.

În acest moment, la Spitalul Foișor sunt internați 13 pacienți, din care 11 sunt în secția ATI. Informații au fost aflate de Carmina Pricopie, șeful secției de investigații de la Antena 3.

Unul dintre pacienții care așteaptă în acest moment în tăcere și durere este chiar celebrul medic, Leon Dănăilă.

Sergiu Cora, jurnalist Antena 3, a vorbit în exclusivitate în cadrul "Ediției Speciale" prezentate de Sabina Iosub, despre situația în care se află renumitul medic.

"Situaţia profesorului Leon Dănăilă nu este una bună, cel puţin în momentul de faţă. Medicul se confruntă momentan cu nişte dureri foarte mari, dureri cauzate de o coxartroză pe care el a lăsat-o, a dus-o pe picioare cum s-ar spune, atâta timp cât a putut. Era programat la o operaţie la Spitalul Foişor. Era vorba de o protezare, de o operaţie prin care i se monta o proteză de şold. A venit peste Foişor acea evacuare pe care am văzut-o cu toţii şi nu mai are rost să mai amintim despre ea. Iată, că printre sutele de pacienţi se află şi Leon Dănăilă care la rândul lui a salvat sute, poate chiar mii de vieţi. Leon Dănăilă şi-a amânat operaţia acum. Informaţia vine de la apropriaţii medicului care îmi spuneau zilele trecute, că deja durerile sunt din ce în ce mai mari, insuportabile", a spus Sergiu Cora, jurnalist Antena 3.

A trecut o lună de la evacuarea scandaloasă de la Spitalul Foişor, unitatea medicală fiind tranformată în spital COVID.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.