Copreședinții USR PLUS București vor propune aprobarea de către consilierii USR PLUS a noului proiect de buget, a anunțat vineri dimineață viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.

El susține însă că nici această variantă îmbunătățită nu este încă una realistă.

„O spunem foarte clar: bugetul în această variantă îmbunătățită nu este încă unul realist. Și eu și colegii mei avem încredere că prin rectificări bugetare succesive vom aduce proiecția bugetară de astăzi cât mai aproape de realitate. Pe termen mediu și lung, este evident că nu putem continua așa. „Rețeta Firea” a adus orașul în faliment. Aprobarea acestui buget nu face decât să câștige timp, timp pe care coaliția de la București trebuie să îl folosească pentru reforme reale și accelerate”, este mesajul transmis de Horia Tomescu pe Facebook.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD Tomescu asta din USR/PLUS este jegul lu' Voiculescu, impreuna, cele doua jeguri USR-iste, planuiesc sa taie finantarile pt spitalele din Bucuresti, sa le privatizeze pe doua cepe degerate, iar, bucurestenii sa-si trateze bolile cu ceaiuri si frectii. Nenorocitii astia din USR/PLUS trebuie impiedicati - in Tribunal, sa privatizeze spitalele bucurestene, caci, nu sunt edificate de jegurile de ma-sa si de tat-so. Jegurile USR-iste sunt clocite de Primul Vanator al Tarii, asta trebuie reclamat la toate Forurile internationale.

7 mai 2021 10:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.