Agendă încărcată pentru președintele Klaus Iohannis la sfârșit de săptămână. Acesta va participa, vineri și sâmbătă, la Summitul privind problematica socială, la reuniunea informală a Consiliului European, precum și la Summitul UE-India.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, vineri şi sâmbătă, la Porto în Portugalia, la Summitul privind problematica socială, la reuniunea informală a Consiliului European, precum şi la Summitul UE – India, în format de videoconferinţă, alături de premierul Narendra Modi, informează Administraţia Prezidenţială.

Potrivit agendei şefului statului, vineri de la 16.00, ora României, Klaus Iohannis va fi prezent la Summitul Social de la Centrul de Congrese Alfândega, Porto, Republica Portugheză şi va avea o intervenţie la cea de-a doua sesiune tematice privind competenţele şi inovarea, iar de la ora 21.00 va merge la Palácio de Cristal (Pavilhão Rosa Mota) la cină de lucru – format Consiliu European.

Integral pe CapitalComentarii

ABCD Primul Vanator al Tarii, pe unde haladuie, te pomenesti ca, promite ursi, vulpi, lupi, culegatori de sparanghel...toti buni de vanat, si, eventual de impuscat.

7 mai 2021 13:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.