Medicul Valeriu Gheorghiţă, care coordonează campania naţională de vaccinare, anunţă că la nivel european se aşteaptă ca, la finalul lunii iunie - începutul lunii iulie, să fie implementat certificatul verde care să permită persoanelor să călătorească în ţările Uniunii Europene. El a precizat la Digi 24 că sistemul prin care se implementează acesta respectă datele cu caracter personal, iar informaţiile furnizate în urma scanării codului QR nu sunt stocate în alte baze de date, potrivit News.

"Noi avem Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor care poate în orice moment să pună la dispoziţie aceste date. Toate datele regăsite în acel cod QR protejează sută la sută datele cu caracter personal. Mai avem cealaltă bază de date, CoronaForms, în care se regăsesc toate datele şi confirmarea unui diagnostic de COVID-19, ceea ce trebuie să facem este să unificăm aceste baze de date, lucru de care se ocupă colegii noştri de la STS”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă, vineri seară, la Digi 24.

Integral pe HotnewsComentarii

Pute hai ca aveti timp pana atunci sa faceti o mare festivitate pentru inmanarea primului certificat ,de catre Plavan. si atentie sa nu pice vineri ,sambata sau duminica !!!!!Succesuri !

8 mai 2021 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.