Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe rivali. Să nu uităm ce ”comuniști împuțiți” au condus Bucureștii și ce rahaturi de scorneli clocotite au devenit proiecte de țară, impuse românilor tot de la București.

Orașul acesta a fost blestemat și marcat de nenoroc. Altfel n-ar fi avut primari niște caricaturi ca Lis și ca Traian Băsescu, poame ca Videanu și ca Oprescu, nevastă de marinar și de mason cum a gonflat PSD-ul și nici caricatură ca Mucușor Dan! Ciufulit și pițigăiat, ca un rătăcit pe Calea Lactee, cu ochi jucăuși și cu voce de LGBT, el trădează o teamă nebună de toate problemele mari ale orașului. Fuge de ele ca de bombe administrative. Nu decide nimic ca să nu-i ia vîntul.

Integral pe CotidianulComentarii

noi 200 tone gunoaie toxice trimise de Germania "prietena" in Portul Constanta, ajutor umanitar pe colonia de rahat Romania. Primul Vanator al Tarii&Guvernul meu, cunosc afacerea criminala, SRI, STS, cunosc si tolereaza afacerea criminala pe viata romanilor?

9 mai 2021 8:43

Muie postacului ABCD .. Pai mai mari derbedei si hoti ca Psd-isti nu exista..pai cei mai mari derbedei din Psd sunt Cercel si Rafila care au accepta ca sef un analfabet si prost da bubuie....Ciolacu...aici se vede mana fostilor securisti si comunisti..

8 mai 2021 20:03

ABCD URS/PLUS a fost si este o adunatura de derbedei, pusi pe jaf de bani publici, fara munca - 95% din URS/PLUS sunt ratati, ex-someri, carpaci, agresivi si batausi, infractori care nu respecta Legile si Constitutia Tarii. Spatiul ne-ar permite sa-i citam numai, pe cei mai de pomina: Clotilda de cosmar, Plicusor Dan, Ghinea perdantul de miliarde de la UE, Bulai ex-cersetor in Norvegia, Vlad Voiculescu - ghinionul romanilor este ca, Primul Vanator al tarii Johanis, sustine si protejeaza adunatura USR/PLUS, pana cand, romanii infuriati, vor alunga cu bolovani pe nenorocitii astia.

8 mai 2021 15:59

ABCD Cu cat te plateste hoti si penali Psd postac Psd-ist @ABCD...sa scrii asemenea minciuni,,dar despre Psd-isti nu scrii nimic!!!!!..

8 mai 2021 12:22

ABCD URS/PLUS a fost si este o adunatura de derbedei, pusi pe jaf de bani publici, fara munca - 95% din URS/PLUS sunt ratati, ex-someri, carpaci, agresivi si batausi, infractori care nu respecta Legile si Constitutia Tarii. Spatiul ne-ar permite sa-i citam numai, pe cei mai de pomina: Clotilda de cosmar, Plicusor Dan, Ghinea perdantul de miliarde de la UE, Bulai ex-cersetor in Norvegia, Vlad Voiculescu - ghinionul romanilor este ca, Primul Vanator al tarii Johanis, sustine si protejeaza adunatura USR/PLUS, pana cand, romanii infuriati, vor goni cu bolovani pe nenorocitii astia.

8 mai 2021 11:37

Elevatul muist de mai jos la datorie! Hai, băh Muie, zii ceva măreț măcar despre rahatul lui Mucușor! Tre să-ți placă la nebunie gustul lui...

8 mai 2021 11:23

Muie Nistorescu Iara gunoiul imputit de securist Nistorescu scrie un articol de cacat...mars in p***a ma-ti de ziaristul lui peste prajit....si gunoiului de postac Psd-ist @Laurentiu Nichita sa ii dam o muie...

8 mai 2021 11:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.