Presupun că mulți vor fi uitat de vizita în România a fiului lui Donald Trump. În fapt, n-a fost nici un eveniment. Băiatul a tras și el o vînătoare! Cerb, mistreți, căprioare, Dumnezeu știe ce. Nu-i de glumit și cu altceva. Pe vremuri, cei de la Federația Română de Fotbal, la meciurile mai grele ale echipei naționale aveau grijă de arbitri cu cîte o mică vînătoare. De alt fel, bineînțeles! Și unele cluburi implicate în meciuri mai grele din cupele europene încercau o asemenea șmecherie. Bieții arbitri abia alergau și abia vedeau pe unde merg.

Nici vorbă de așa ceva în scandalul stîrnit de împușcarea ursului Arthur. Dar o amprentă a aceluiași mod de gîndire tot există. Ca și la vînătoarea lui Trump Junior. Să-i facem o plăcere că ne pune o vorbă bună la tac-su! Și de data aceasta, escapada prințului” von und zu” miroase a amenajare, a pregătire, a montaj cinegetico-securistic. Adică a stil vechi. Este de neimaginat cum vine ”von und zu”, dă peste o hîrtie gata aprobată, ia elicopterul de la București și aterizează în marginea pădurii cu focul pregătit și cu mămăliga fierbînd în ceaun, cu un vînător vorbind germana la perfecție care să-i spună, să gustă ceva și să bem o cafea și, la urmă, vine și ursul Arthur, marele ”campion ursofon”.

Integral pe CotidianulComentarii

noi 200 tone gunoaie toxice trimise de Germania "prietena" in Portul Constanta, ajutor umanitar pt colonia de rahat Romania. Primul Vanator al Tarii&Guvernul meu, cunosc afacerea criminala, SRI, STS, cunosc si tolereaza afacerea criminala pe viata romanilor? Adunaturii de rezistaci nu le pasa, nici lu' Johanis, mandatele lor expirate, adunatura se carabaneste in tarile calde - cu Bugetul Romaniei in Banci, de unde nu pot fi extradati sa fie judecati. Cunoastem procedura, da?

9 mai 2021 18:53

noi Gunoaie mai multe veneau pe vremea P$D. Aș suge multe puli.

9 mai 2021 17:54

Adrian Nastase, zis si Sodomitul... Masonii au înregistrări cu mine în plină sodomie. M-au făcut Cavaler de Malta, dar nu m-au scutit de pușcărie, deși în 2004 le-am donat de la bugetul național sume importante. În pușcărie, am scris despre masonerie. Prefer religia masonica, religia misterelor Creștinismului. Creștinismul îți confruntă egoismul, păcătoșenia, în timp ce religia ezoterică te lasă cum ești, chiar te face mai pervers. vezi A. Crowley, Gelu Voican Voiculescu, liderul Templierilor de la Iași, care se lăuda că-și sodomiza amanta, după ce aceasta îl părăsise. Robert Sodomit Negoiță are o lojă masonică la RIN Hotel Otopeni, care adună crema sodomiților ilfoveni. Senatorul PSD Walter Marian, Satu Mare, ( ca și Vanghelie) spunea despre Ponta că este homosexual. Prin sodomie intrăm în comuniune cu Satan, liderul spiritual și ideologic al stângii. Senatorul PSD Antonie Iorgovan, părintele Constituției, spunea despre cei din gașca din jurul lui Năstase ca au 3 lucruri în comun: homosexualitatea, masoneria și infracționalitatea. În doar 6 luni a murit de un cancer galopant. A fost iradiart de ruși. Acum 2 luni, Adrian Sodomit Năstase a condus o delegație la Moscova, militând pentru apropierea de Rusia...

9 mai 2021 17:53

noi 200 tone gunoaie toxice trimise de Germania "prietena" in Portul Constanta, ajutor umanitar pt colonia de rahat Romania. Primul Vanator al Tarii&Guvernul meu, cunosc afacerea criminala, SRI, STS, cunosc si tolereaza afacerea criminala pe viata romanilor? Degeaba vaccin, degeaba distantare, degeaba restrictii si carantina in Romania, cand gunoaiele UE contaminate cu virus si microbi, sunt revarsate in orasele romanilor.

9 mai 2021 17:18

Muie postacilor Psd Si aici postezi imputit de postac Psd-ist @noi va acum esti @noi...la alte comentari iti schimbi id.. in @ABCD..@ion.....acest cacat de comment...mai dute in p***a ma-ti tot cu hoti si penali Psd care te platesc sa postezi aici minciuni. ...cine va mai crede.....ca sunteti niste jeguri ordinare da vede toata lumea...

9 mai 2021 17:00

noi 200 tone gunoaie toxice trimise de Germania "prietena" in Portul Constanta, ajutor umanitar pt colonia de rahat Romania. Primul Vanator al Tarii&Guvernul meu, cunosc afacerea criminala, SRI, STS, cunosc si tolereaza afacerea criminala pe viata romanilor? Degeaba vaccin, degeaba distantare, degeaba restrictii si carantina in Romania, cand gunoaiele UE contaminate cu virus si microbi, sunt revarsate in orasele romanilor.

9 mai 2021 15:25

Securistul turnator Nistorescu Mai dute in p***a ma-ti de securist turnator Nistorescu....

9 mai 2021 14:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.