Soția marelui actor român Valentin Uritescu a făcut mărturisiri dureroase despre starea de sănătate a soțului său. Se pare că actorul se află într-o stare gravă la spital, fiind bolnav de Parkinson de la vârsta de 33 de ani. Potrivit soției actorului sunt zile în care acesta nici nu mai poate vorbi.

Ajuns la vârsta de 80 de ani, Valentin Uritescu luptă cu boala, iar familia speră că totul va fi bine. Actorul se va vaccina împotriva coronavirusului, dar acest lucru se va întâmpla acasă, potrivit playtech.ro.

“Sunt zile în care soţul meu nu poate vorbi. Recunoaşte lumea din jur, dar de multe ori nu poate vorbi. Alternează zilele bune cu cele proaste, dar chestiunea cea mai dură stă în faptul că nu putem şti niciodată. Nu putem anticipa care e ziua acea bună, ca să ne pregătim pentru ea. Sau, poate există un ceas sau două mai liniştite, mai vesele chiar. Și apoi, din nou, o cufundare în întuneric. În starea aceea pe care nu o pot descrie şi care-l stăpâneşte de ani buni, încoace”, a declarat Valeria Uritescu, soţia celebrului actor, pentru playtech.ro.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.