Mădălina Velcu, soția lui Tzancă Uraganul, a vorbit despre infidelitățile manelistului, și despre zvonul că acesta va avea un al doilea copil cu amanta.

Se pare că Tzancă Uraganul și Lambada, iubita oficială, urmează să devină părinții celui de-al doilea copil al manelistului.

Mădălina, soția legitimă a mai dezvăluit faptul că manelistul și-a părăsit deja și amanta, despre care spune că este însărcinată, pentru o altă tânără, Alina Marymar, un cunoscut make-up artist din București.

„Am mai vorbit că mai sunt lucruri de discutat și de lămurit, dar am vorbit in niște termeni nu tocmai ok pentru ca nu are cum să îmi cadă bine ce face. Eu sunt o persoană independentă și puternică și nu sunt genul de femeie care să accepte sclavia. Nu am cum să accept așa ceva. Nu am divorțat. Suntem în continuare căsătoriți. Oficial eu sunt Mădălina Velcu. Eu am înaintat procedura de divorț, am încercat un divorț notarial, dar nu s-a prezentat niciodată. Ulterior am depus la Judecătoria Sectorului 5, dar nu am primit nicio citație pentru prima înfățișare. Suntem căsătoriți în continuare. E o decizie pe care am luat-o de mult timp și eu nu dau înapoi”, a spus Mădălina Velcu pentru Antena Stars.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.