Guvernul l-a eliberat din funcție pe subprefectul de Alba, Viorel Rașcovici. Oficial, acesta a demisionat, însă presa locală scrie că o anchetă a ministerului de Interne l-ar fi prins că și-a falsificat diploma de absolvire a facultății.

Presa a scris încă din februarie că Rașcovici ar fi făcut Dreptul la o universitate care a fost desființată, dar USRPLUS a mers mai departe cu această nominalizare.

În biografia prezentată de USRPLUS, Rașcovici este prezentat astfel: “Absolvent al Școlii Militare de Subofițeri activi Câmpina, dar și al Facultății de Drept – Academia de Tehnoeconomie și Cooperare Româno-Americană București, a urmat numeroase cursuri de specializare, printre care poliție judiciară, ordine-publică mediu urban, psihologie judiciară, drepturile omului și rezolvarea conflictelor“.

Integral pe NewsweekComentarii

Nea Costel Ce cacat de om! USR este plina de gunoaie ca asta. PLUS este motul de pe cacat in frunte cu progresistul sef Ciolos.

13 mai 2021 0:06

Muie postacilor Psd In locul vostru de imputiti de postaci Psd-isti as tacea malc...cate diploma false au Psd-isti habar nu aveti..primul e analfabetul Ciolacu...

12 mai 2021 15:04

Uitați-vă la barna ce față de SPERIOJA are zici că-i CUCHI! Dacă Barna a furat din fondurile europene ........LA PUȘCĂRIE!

12 mai 2021 14:48

noi USR/PLUS adunatura falsificatorilor de acte de studii nefacute ! Nenorociti rezistaci ai lu' Geaca Rosie...

12 mai 2021 13:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.