Fostul președinte al României și actual europarlamentar, Traian Băsescu, a vorbit la România TV despre o presupună urmărire penală care l-ar viza pe Dan Barna. Traian Băsescu s-a arătat rezervat în acest sens.

Fostul șef al statului este de părere că OLAF a sesizat DNA cu privire la proiectele cu fonduri europene gestionate de Dan Barna, fără a-l anunța, în prealabil, pe prim ministrul Florin Cîțu.

“Era posibil pentru DLAF este aparent o structură care ţine de Guvern. E prelungirea în statele membre a OLAF. Este mai degrabă un organism de centralizat al OLAF-ului Bruxelles. Este posibil să nu-l informeze şi să fii făcut informarea că au făcut o sezizare direct la OLAF.”, spune Traian Băsescu.

Integral pe CapitalComentarii

Măi fraților, arătare caricaturală ăsta e un fost, de ce pula calului îl mai băgați în seamă? Iar partidul pulii care l-a trimis euro-grohăitor la Bruxelles e mai mult mort decât viu, aproape a dat ortul popii. Ploada ăstuia mai are o leacă și se-nțolește cu zeghea de ocnașă-n termen pentru călcarea legilor în copite. Tot neamul acestui excrement chior și strâmb trebuie uitat dracului în pula calului și să nu-l mai bage nimeni în seamă, pentru că e o nulitate cvasi-totală, nu e și nici n-a fost un politician mai acătării, nu e și nici n-a fost altceva, nu e decât un rebut și un ciuruc stalinist securist ceaușist împuțit. Morții mă-sii de imbecil!

13 mai 2021 7:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.