Dominic Fritz are cale liberă spre preluarea şefiei USR Timiş. Actualul preşedinte, Cristian Moş, care a obţinut unul dintre cele mai bune scoruri ale partidului din ţară şi a ajuns vicepreşedinte al CJ Timiş, se retrage pentru a-i permite lui Fritz să acceadă la şefia filialei.

Într-o scrisoare transmisă membrilor USR şi publicată de opiniatimisoarei.ro, Moş anunţă că nu va candida pentru alegerile interne şi îl va susţine pe Fritz.

„Astăzi sunt sigur că omul care poate să ducă mai departe misiunea USR Timiş, în următorii ani, şi care poate să continue creşterea filialei judeţene este Dominic Fritz. Cred că, cu el preşedinte, vom putea să ajunge să avem filiale în toate cele 99 de UAT-uri din judeţ şi candidaţi foarte puternici pentru următoarele alegeri. Totodată sunt sigur că rezultatele din executivul PMT o să inspire şi o să încurajeze toţi aleşii locali din judeţ în anii ce vin”, a transmis Moş, care a ajuns, după alegerile locale din 27 septembrie 2020, vicepreşedinte al CJ Timiş.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.