Ramona Bărbuț, unul dintre moștenitorii averii fondatorului companiei AdePlast, a fost prădată de fiul ei vitreg. Laurențiu Curt, 20 de ani, aflase că femeia este plecată la munte, a mers la adresa ei din București și a furat un seif în care știa că își ține ceasurile și bijuteriile, scrie Gândul. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit portalului instanțelor din România. Bunurile furate, estimate la 130.000 de euro au fost recuperate.

Potrivit surselor judicare, proprietarul imobilului prădat este Ramona Bărbuț, fiica nelegitimă a multimilionarului Marcel Bărbuț, fost patron al firmei Adeplast, decedat pe 9 februarie 2019. În 2017, omul de afaceri ocupa locul 102 în Top 300 cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 55-57 milioane de euro.

Jaful, raportat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 10 mai, este anchetat de Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei. Prejudiciul în acest caz se ridică la 130.000 de euro, valoarea estimată a bunurilor aflate în seif.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.