Instituția care a efectuat verificările în dosarul presupuselor fraude cu fonduri europene săvârșite de firma vicepremierului Dan Barna este condusă și astăzi, la aproape doi ani de la pierderea puterii de către PSD, de un om instalat de premierul Viorica Dăncilă în ultima sa zi de mandat la Palatul Victoria.

Șeful Departamentului de Lupta Antifraudă, DLAF, este de Bogdan Ionut Dințoi, considerat un apropiat al Rovanei Plumb (PSD). El are rang de secretar de stat și a fost numit pentru un mandat de 5 ani la șefia instituției de Viorica Dăncilă la data de 4 noiembrie, în ultima zi de mandat la Palatul Victoria.

Dințoi a fosts polițist la Inspectoratul Județean Vâlcea și președintele asociației blocului în care locuiește.

Integral pe G4media.roComentarii

@Adrian Hungureanu Pupa-mi-ai găozul neomarxist, Hadriene! Coana Justiție zice chiar mai mult decât atât. Se cacă în gură la tot neamul tău paricopitat...

14 mai 2021 2:30

Pute Gata iar poate behai plavanul Pee See Dee ,cum sa fure baietii ala e de vina seful DLA sa fie deferit justitiei si executat !!!

13 mai 2021 15:03

Gata..............., s-a rezolvat! Hoții din USR și PNL nu pot fi condamnați deoarece denunțătorul este o cunoștință a unui alt membru din tabaăra adversă!!!! Ce importanță are? Justiția trebuie să judece fapta!

13 mai 2021 14:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.