Realizatorul de televiziune Luis Lazarus s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în spital în cursul zilei de joi. Informațiile nu au fost până în acest moment nici confirmate și nici infirmate de familia lui Lazarus.

Luis Lazarus s-a aflat, în seara zilei de joi, la Spitalul Universitar din Capitală, transmite gandul.ro. El ar fi fost confirmat pozitiv în urma unui test RT PCR.

Cunoscutul om de televiziune s-a făcut remarcat în ultimul an prin participarea la numeroase proteste anti-restricții care au avut loc în România. El s-a declarat nu o dată admirator al Dianei Șoșoacă și discursului anti-mască al acesteia.

La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea el la acea vreme.

De asemenea, acesta declara că întreaga criză COVID-19 ar fi de mare ajutor pentru oamenii de afaceri din sectorul alimentar și cel medical. De altfel, el recomanda tratamentul cu „ciorbă, fripturică și o țuică”.


Comentarii

Stați blânzi, idioților, că nu mor caii când vor câinii! De Lazarus are cine și cu ce să-l trateze inteligent și eficient. Să vă văd pe voi când vor apărea efectele pe termen lung ale vaxcinului. Măcar nu veți mai cheltui bani pe prezervative sau anticoncepționale în eventualitatea fericită că veți mai avea cu ce! Durerea cea mare ar fi însă ca progeniturile, câte or fi și alea, să semene cu bebelușii de gibon, vor avea ochii la ceafă, sau cine mai știe cum! Sunteți prea analfabeți, ori prea leneși la citit ca să știți că gripa spaniolă s-a născut tot dintr-o gripă obișnuită (provocată de unul dintre virușii H1N1), transformată în pandemie cu ajutorul a 14 vaxcinuri inventate de hamericani și testate pe militarii care plecau pe front spre sfîrșitul primului război mondial. Primul caz a fost un soldat de la baza americană Fort Riley din Kansas. Aici era o bază de antrenament pentru serii de câte 50.000 de militari, care plecau pe front pe măsură ce li se injectau, la întâmplare, câte 7 dintre cele 14 vaxcinuri. Și cum, în contramăsură, vaxcinurile crează noi și noi tulpini ale virusului, operațiunea a scăpat de sub control, cei vaxcinați ducând virusul cu ei pe front și infectându-i pe toți cei cu care intrau în contact, militari sau civili. Rezultatul? între 20 și 50 de milioane de morți în întreaga lume, dar mai ales în Hamerica. Așa că, nevaxcinându-se, Lazarus are toate șansele să vă mai exaspereze cât de curând cu spiritul său acid și cu noi dezvăluiri incomode.

15 mai 2021 10:46

Dan Diaconescu Lazarus, mare om mare caracter!

14 mai 2021 23:08

Cititor Acest individ nu este decat o lichea OTV-ista, nu inteleg de ce i se da importanta.

14 mai 2021 13:06

GG "Oamenii de televiziune" nu trebuie creditați, ab initio, cu un IQ prea ridicat. Notorietatea și inteligența nu sunt decât rare ori într-o relație biunivocă.

14 mai 2021 12:17

Vaca Sosoaca nebuna Daca e asa ar trebui timis acasa sa il trateze vaca nebuna Sosoaca...

14 mai 2021 11:35

Prin simplu fapt că respiră acest individ MINTE! Iuda s-a vândut pentru 3 arginți!

14 mai 2021 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.