Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheș, profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, atrage atenţia, într-un interviu pentru Libertatea, că simpla relaxare a măsurilor, fără o comunicare publică eficientă, va scădea dorința populației de a se vaccina.

Masca de protecție nu va mai fi obligatorie în spațiile deschise, cu câteva excepții, iar carantina de noapte va fi eliminată, începând cu 15 mai. Acestea sunt câteva dintre măsurile de relaxare anunţate joi de Klaus Iohannis, după şedinţa avută cu miniştri pe tema pandemiei, la Cotroceni.

De asemenea, președintele a stabilit, trei ținte pentru campania de vaccinare: 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, 6 milioane până la 1 iulie și 7 milioane până la 1 august. Într-un discuţie cu Libertatea, Răzvan Cherecheș a subliniat că o comunicare eficientă – plus facilități pentru cei vaccinați – ar spori șansele ca ţara noastră să își atingă țintele de vaccinare stabilite.

Integral pe LibertateaComentarii

x Individul cu "expert in sanatate publica" este, cumva, medic, absolvent al Facultatii de Medicina ? Daca nu este medic, individului sa-i taca fleanca....

19 mai 2021 7:33

Tocmai am urinat pe un șobolan bolșevic .

17 mai 2021 2:34

Încă n-ai dat muie la Șoșocist? Ce aștepți? ?

16 mai 2021 8:35

Aș da o muie. Vreau postac bolșevic. Acum! .

15 mai 2021 12:48

Urgent: muie multa la P$D/HAUR-ist! Acum! .

15 mai 2021 8:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.