Premierul Florin Cîțu a atras atenția, vineri, la Suceava, că dacă vaccinarea nu va merge în direcția corectă, nici măsurile de relaxare nu vor veni repede. El și-a exprimat speranța că românii se vor imuniza pentru că vor să meargă la nunți, concerte, restaurante.

El a explicat că măsurile care vor intra în vigoare de sâmbătă au fost anunțate mai repede pentru că, în România, campania de vaccinare a depășit așteptările.

"Urmează cealaltă bornă, de 1 iunie și se va întâmpla dacă vom avea o rată de vaccinare foarte bună. Acum am venit cu măsuri mai repede pentru a le arăta românilor că merită să te vaccinezi", a spus premierul.

El a subliniat că pentru măsurile de relaxare sunt luate în funcție de mai mulți factori: vaccinare, rata de pozitivare etc.

Integral pe Digi24Comentarii

Guvernanții noștri tratează vaccinarea precum un produs ce se vinde en.gros în rețeaua de magazine METRO! ...”Mai pun la mine, mai iau de la tine”........ important să ma vada LICURICIUL MARE, împreuna cu cei de la Big Pharma, cât de serviabili suntem noi romanii.

14 mai 2021 14:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.