Vladimir Voronin, fostul președinte comunist al republicii Moldova, a avut o ieșire rasistă și xenofobă în timpul unei emisiuni televizate, notează jurnal.md, în contextul apropierii alegerilor anticipate de pe 11 iulie, după ce președintele Maia Sandu a dizolvat parlamentul de la Chișinău. Voronin a avertizat cetățenii Republicii Moldova că, dacă vor vota pentru forțele proeuropene, li se vor naște copii de culoare.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Kurrupt Ăsta-i paralel cu realitatea sau kurist acoperit. Ce, nu poate secera și ciocanul să fie de culori diferite?! Arianusul era strict alb într-adevăr dar iată că a evoluat și acum ecce multilateral colorat. Întrebucerea ecce: Vreți să ajungă axa kurcubeului până aici și să vi se nască franjuri multicolori la sfinkter?

16 mai 2021 6:15

Jeg de comunist Vorodin Jegului asta de comunist ii este frica de Maia Sandu...daca castiga partidul ei puscaria te manca si pe tine si pe rusnacul Dodon...

15 mai 2021 15:40

Ca sa vezi ! Bai, cap de ..rusnac,ca sa se nasca copii de culoare mai e nevoie si de moldovence.Aveti grije de ele, educati-le daca sunteti in situatia de a nu avea incredere in ele.Pe cat esti de tembe, iti jicnesti si conationalele.

15 mai 2021 15:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.