Un grav accident s-a petrecut în județul Suceava, sâmbătă noaptea, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a murit alături de doi prieteni.

Tragedie pentru trei bărbați care se întorceau sâmbătă seara de la o petrecere. Mașina în care se aflau, a ieșit de pe șosea, a zburat peste un gard și s-a răsturnat. Impactul extrem de dur a dus la moartea șoferului și a celor doi pasageri. Evenimentul a avut loc într-o localitate din județul Suceava. Două dintre victime aveau 30 de ani, iar una împlinise 23 de ani.

Șoferul a pierdut controlul autoturismul, care a ieşit de pe carosabil, a zburat peste un gard din lemn şi a ajuns pe o proprietate privată, cu roțile în sus. Mașina a devenit un morman de fiare și a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare pentru extragerea victimelor. Din datele poliției, se pare că cei trei bărbați au participat la o petrecere privată, la o cabană din apropiere. La un moment dat ei au ieșit să se plimbe cu mașina.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Cat despre pitricareti?Ei inca continua pitrecerea.nici nu stiu ce sa intamplat.Va dura muuuuu<.

17 mai 2021 10:27

nea corectu Bine ar fi sa se publice tarifele la orice serviciu de la orice fel de permis ,de la orice fel de act,Fiindca asa se ,maresc cotizatiile platiter de smecheri care nici legal nu vor da nici la rand sa stea,Cu toate ca la informatizarea actiuala nici nar trebui sa mai cunoastem notiunea de ....rand.Dar cate vreme ne ducem cu programare la ora fixa si mai stai inca o ora acolo va inchipuiti ........

17 mai 2021 10:25

Lacostel In Suceava platesti 3000 euro si iti iei permis cat B. Ptr camion platesti 6000 euro. Ptr toate categoriile 15.000 euro.

16 mai 2021 18:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.