Peste 2000 de oameni s-au înghesuit la Vaslui să-l intampine pe Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, invitat acolo să sfințească o biserică.

Înalt prelatul a mers să sfințească biserica Sfinții Constantin și Elena, unde a ajuns cu un bolid de lux. Teodosie a fost înconjurat imediat de credincioși, care l-au așteptat cu flori la poartă lăcașului de cult.

Oamenii au participat, apoi, la slujba de sfințire a bisericii, oficiată de un sobor de 20 de preoți, unde au venit să primească binecuvântare chiar și un mire și o mireasă.

La ceremonie a fost prezent și primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavel.


Comentarii

Sfaturi pentru IPS Teodosie-Tomitanul IPS Teodosie, mai bine rămâi la Vaslui să le jigărești și lor orașul cum ai făcut-o la Constanța....de-i plin acest oraș turistic la malul mării de barăci pe post de locașe de rugăciune și de betoane (buncăre) de catedrale și biserici rămase neterminate cu zecile de ani ....să ”le tragi” și vasluienilor banii din cutia milei cum ai făcut-o în Dobrogea să-ți mai ridici pe persoană fizică sau la neamurile tale încă un Complex Turistic cu SPA și Hoteluri la Arini-Vatra Dornei-Bucovina....

16 mai 2021 18:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.