De cîteva zile optimismul și bucuriile oamenilor au dat în clocot. S-a ridicat colțul ierbii, pomii și liliacul s-au încărcat de parfumul florilor, țăranii au dat năvală pe cîmpuri și soarele este mai primitor. A început să fie frumos și cînd plouă.

Parcă n-ar fi fost pandemie. Ai zice că toți virușii s-au speriat de moarte și au dat fuga prin canale și prin găuri de șoareci și șobolani. La ce frumos merg toate, ca unse, ar trebui să găsim o cauză. Care să fie aceasta? Să fi avut parte de o măsură genială a guvernanților? Florin Vasilică Cîțu a sărit pe viruși și le-a rupt piciorușele sau i-a omorît și numai cei iuți au apucat de s-au ascuns în găuri de șarpe și în vizuini de vulpe?

Chiar nu-mi explic! Orașul s-a umplut de mașini, restaurantele s-au deschis, terasele sunt pline, plasele de cumpărături ale doamnelor ieșite de la shopping atîrnă ca pe vremuri.

Integral pe CotidianulComentarii

Adrian Năstase Masonii au înregistrări cu mine în plină sodomie. M-au făcut Cavaler de Malta, dar nu m-au scutit de pușcărie, deși în 2004 le-am donat de la bugetul național sume importante. În pușcărie, am scris despre masonerie. Prefer religia masonica, religia misterelor Creștinismului. Creștinismul îți confruntă egoismul, păcătoșenia, în timp ce religia ezoterică te lasă cum ești, chiar te face mai pervers. vezi A. Crowley, Gelu Voican Voiculescu, liderul Templierilor de la Iași, care se lăuda că-și sodomiza amanta, după ce aceasta îl părăsise. Robert Sodomit Negoiță are o lojă masonică la RIN Hotel Otopeni, care adună crema sodomiților ilfoveni. Senatorul PSD Walter Marian, Satu Mare, ( ca și Vanghelie) spunea despre Ponta că este homosexual. Prin sodomie intrăm în comuniune cu Satan, liderul spiritual și ideologic al stângii. Senatorul PSD Antonie Iorgovan, părintele Constituției, spunea despre cei din gașca din jurul lui Năstase ca au 3 lucruri în comun: homosexualitatea, masoneria și infracționalitatea. În doar 6 luni a murit de un cancer galopant. A fost iradiart de ruși. Acum 2 luni, Adrian Sodomit Năstase a condus o delegație la Moscova, militând pentru apropierea de Rusia...

17 mai 2021 8:16

Cornel Nistorescu, vechiul turnator la Securitate? Nu, merci.

17 mai 2021 7:28

Ion Cristoiu, Maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Bunul și dragul meu tovarăș și pretin într-ale scrisului cu fecale pe hârtie igienică, Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim Țucălarul aceluiași partid împuțit se minunează ca Ăla la Poarta Nouă cum că deși Ăla de la Cotroceni și Ăla din fruntea guvernoiului NU au făcut nimic, situațiunea în România devine tot mai fără restricții și boala virusului devine tot mei bleagă și tot mai impotentă. Hmm! Adicătelea, dacă până acum boala virusului era cât capra și situațiunea din România era cu prea multe botnițe și restricții, astea arau tot că ăia doi și guvernoiul NU au făcut nimic? Ceva NU se leagă aici! Ori bunul meu pretin Cornel Nistorescu a dat în autism și-n schizofrenie și a devenit un debil mintal, ori articolul căcat de el NU e real? Articolul editorial căcat de Nistorescu e real, se vede clar că nea moș Pulă Cornel Nistorescu s-a babornițit de tot și a devenit Mălăețul presei de căcat. Păi să nu-mi bag eu toată Euro-Pula în capul mare, pătrat și gol al lui Cornel Nistorescu? Muie! Muie PSD!

16 mai 2021 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.