Maratoanele vaccinării împotriva Covid contribuie semnificativ la strategia autorităților de imunizare a populației. Toate centrele sunt deschise pentru persoanele interesate.

România ar urma să atingă, luni, pragul a 4 milioane de persoane care au primit cu cel puțin o doză.

La nivel național, ritmul s-a menținut peste 100.000 de imunizări zilnice. În ultima raportare, nu au fost semnalate reacții adverse la vaccinul AstraZeneca. Între timp, o nouă tranșă de vaccin Pfizer ajunge, luni, în România.

Integral pe Europa FMComentarii

Fii patriot! Fute-n cur un sobolan PSD/HAUR .

17 mai 2021 10:12

Adrian Nastase, zis si Sodomitul... Masonii au înregistrări cu mine în plină sodomie. M-au făcut Cavaler de Malta, dar nu m-au scutit de pușcărie, deși în 2004 le-am donat de la bugetul național sume importante. În pușcărie, am scris despre masonerie. Prefer religia masonica, religia misterelor Creștinismului. Creștinismul îți confruntă egoismul, păcătoșenia, în timp ce religia ezoterică te lasă cum ești, chiar te face mai pervers. vezi A. Crowley, Gelu Voican Voiculescu, liderul Templierilor de la Iași, care se lăuda că-și sodomiza amanta, după ce aceasta îl părăsise. Robert Sodomit Negoiță are o lojă masonică la RIN Hotel Otopeni, care adună crema sodomiților ilfoveni. Senatorul PSD Walter Marian, Satu Mare, ( ca și Vanghelie) spunea despre Ponta că este homosexual. Prin sodomie intrăm în comuniune cu Satan, liderul spiritual și ideologic al stângii. Senatorul PSD Antonie Iorgovan, părintele Constituției, spunea despre cei din gașca din jurul lui Năstase ca au 3 lucruri în comun: homosexualitatea, masoneria și infracționalitatea. În doar 6 luni a murit de un cancer galopant. A fost iradiart de ruși. Acum 2 luni, eu, Adrian Sodomit Năstase, am condus o delegație la Moscova, militând pentru apropierea de Rusia...

17 mai 2021 8:14

Fute, fute, fute repede un sobolan negationist! Acum!

17 mai 2021 8:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.