Microsoft a efectuat o investigație privind implicarea cofondatorului Bill Gates într-o relație cu un angajat, în urmă cu aproape două decenii, după ce compania a fost informată în 2019 despre încercarea miliardarului de a începe o relație romantică cu acea persoană, scrie Bloomberg.

Consiliul a examinat problema și a desfășurat o „investigație amănunțită” cu ajutorul unei firme de avocatură externe, a spus gigantul software. Nu a ajuns la o concluzie, deoarece Gates s-a retras din administrarea companiei, a transmis Microsoft.

„Microsoft a primit o informare, în a doua jumătate a anului 2019, că Bill Gates a încercat să inițieze o relație intimă cu un angajat al companiei în anul 2000”, a transmis Microsoft într-un comunicat. „Un comitet al Consiliului de Administrație a examinat informarea, ajutată de o firmă de avocatură externă, efectuând o investigație aprofundată. Pe parcursul anchetei, Microsoft a oferit un sprijin extins angajatului care a adus această informare”, a adăugat compania.

Integral pe EconomediaComentarii

sexolici Asa?aia din microsoft nu fut.Nu preacurvesc.Ei fac sex.Un neam preacurvar ii scoate in fata pe cei despre care afla .Nu p[e nea ion din cucuieti ,care cu vecina trei baieti.Nuuu.Bill Gates a futut o angajata.Iauzi nene.Si directorul unde lucram io futea angajatele bune de p..a era jale printre cele nesolicitate ,fiindca erau triiiisteee,si suparaaaateeee ca se multumeau cu alde taraie brau in ideea ca ;uite ma ,sunt sunt si eu bagata in seama.Ba terminati cu prostiile.

17 mai 2021 10:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.