Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, critică dur pe Facebook afirmațiile premierului Florin Cîțu, potrivit cărora România a cunoscut cea mai rapidă creștere economică. Social-democratul este de părere că ”preţurile au luat-o razna în timp ce Cîţu se visează iar pe calul alb al creşterii economice”.

Ciolacu mai scrie în postarea sa că facturile la energie sunt cu 17% mai mari, iar combustibilul este cu 9% mai scump.

„Facturi la energie cu 17% mai mari, combustibil cu 9% mai scump și prețuri până la cer la alimentele de bază. Plus o inflație de peste 3% care a făcut franjuri veniturile și așa înghețate de premierul Cîțu. Asta e realitatea. Ce este de reținut din comunicatul INS este doar că, după un an de pandemie, economia României este sub primul trimestru din 2020, când a fost lockdown! Halal performanță, Cîțu”, conchide liderul social-democrat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Muie antena 3 Numai cacati lui securistul turnator Voiculescu scriu despre analfabetul Ciolacu..

18 mai 2021 15:54

Da, Petrache luPULE, acest lucru este confirmat chiar și de vânturile (bășinile), care fluieră pron buzunarele românilor!

18 mai 2021 14:55

Da, Petrache luPULE, acest lucru este confirmat chiar și de vânturile (bășinile), care fluieră pron buzunarele românilor!

18 mai 2021 14:54

Petre Ciolacu - Cioclul PSD Va sa zică pe când era PSD la putere nu au fost scumpiri deloc ? Cat de imbecil poate sa fie acest om. România sta bine la capitolul de revenire după criza de pandemie, acest lucru e confirmat de instituții străine independente.

18 mai 2021 14:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.