Secretarul general al PSD Paul Stanescu transmite, într-un comunicat de presă, că PSD va declanșa „un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor”, dacă premierul Florin Cîțu și reprezentanții guvernului nu vor discuta cu social democrații Planul Național de Redresare și Reziliență.

Stănescu susține că premierul Florin Cîțu „bate la ușa” primarilor PSD pentru a-i convinge să susțină campania de vaccinare, pentru că vrea să își îndeplinească planul de 5 milioane de români vaccinați, „fiind strâns cu ușa”. Secretarul general al PSD este nemulțumit că dialogul cu primarii partidului are loc fără un dialog cu liderii PSD.

„Campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiție politică. Fiind strâns cu ușa de îndeplinirea planului de 5 milioane de români vaccinați, vrea cu orice preț un trofeu. Așa a ajuns la concluzia că și primarii PSD ar fi buni la ceva. După ce au fost ignorați atâta timp, în toată această perioadă, bate la ușa lor, dar prin cea din dos, fără să aibă un dialog cu PSD. Dacă nu a înțeles nici până acum cu aroganța sa prezidențială că cel mai mare partid din România, cel care a câștigat alegerile parlamentare, care are cei mai mulți aleși locali și parlamentari, nu poate fi ignorat, înseamnă că suferă de miopie politică gravă”, transmite Stănescu.

Integral pe Digi24Comentarii

ABCD Fraier a fost dl.Iliescu, cand v-a oferit in 89' Legea cu "revolutionarii", care escroci, s-au inmultit de la 2-300 in 89' la 2-3 milioane in 2021, in fiecare saptamana primind patalamale de frauda, escroci: frati, cumnati, surori, amante, secretare si portari, amici de tzuica, membri din partide, cuscri, vecini, Vela PNL, escrocii astia au secat Bugetul Tarii de 32 ani cu pensii de 4000 lei/cap, gratuitati strigatoare la cer (transport, electr, medicale). UE recomanda abrogarea Legii cu "rivolutionarii", escrocherie care nu exista in nici o Tara UE, nici macar in Rusia. Dl.Iliescu fraierul, a clocit o tamga de 3-4 milioane de escroci-profitori, mentinuta pe "mucles" si de "GUVERNUL MEU", si de Johanis, ca tot se vaicaresc ei, ca lipsesc banii pt. pensii.

20 mai 2021 11:00

PROBO Si voi si celelalte partide politice aveti ca proritate scandalurile politice ( e vorba de ciolan ), notiunea de interes national , demnitate si bunastarea cetatenilor care v-au ales fiind ceva secundar.Formatiunea "culturala" politica UDMR are un singur scop:-autonomia si sapa, sapa..Mioriticii in loc sa dea cu pumnul in masa recita Miorita si se plang la cine vor sa-i asculte. Atata tot .

19 mai 2021 13:00

Sir tractor O sa sugi P**a Sir tractor tot cu Psd-isti

19 mai 2021 12:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.